پس از اظهارات وزیر خزانه داری ایالات متحده مبنی بر بهبود شرایط و از سرگیری مذاکرات با چین طی دوهفته خوشبینی بازار بهبود یافت و باعث تقویت شرایط ریسک پذیری شد ، همچنین چین اعلام کرد تعرفه های خرید سویا از امریکا را معاف می کند و از طرفی گزارش خوب PMI ایالات متحده نیز دلایلی بر ریسک پذیری بازار شدند.
سهام چین باعث افزایش ارزش سهام آسیا شد ، معاملات آتی وال استریت با سود متوسطی معامله شدند ، دلار آمریکا در برابر یورو ، پوند و طلا تا حد زیادی بدون تغییر بود.
کیوی در میان ارزهای G10 در بازار فارکس قوی ترین بود در حالی که فرانک سوئیس ضعیف ترین ارز بوده است ، عدم اطمینان در مورد معامله تجاری ایالات متحده و ژاپن و ضعف PMI ژاپن باعث فروش ین ژاپن شده است.
Brexit: دیوان عالی انگلستان اعلام خواهد کرد که آیا تعلیق پارلمان به مدت چند هفته غیر قانونی بوده است یا خیر؟ در همین حال رهبران اتحادیه اروپا و انگلیس “هیچ پیشرفتی” نداشته اند.