این هفته ادامه بحث کنگره در مورد کمکهای مالی بیشتر را خواهیم داشت، فدرال رزرو احتمالاً در نشست سیاست خود در روز چهارشنبه نگاهی محتاطانه به چشم انداز اقتصادی خواهد داشت، موارد کرونا ویروس در غرب و جنوب امریکا در حال افزایش است، با افزایش تنش بین ایالات متحده و چین همچنین برخی از بزرگترین شرکت های فناوری درآمد خود را گزارش خواهند داد، برجسته ترین گزارش هفته در تقویم اقتصادی اولین ارزیابی در روز پنجشنبه از تولید ناخالص داخلی سه ماهه دوم ایالات متحده خواهد بود که انتظار می رود بزرگترین انقباض سه ماهه تاکنون باشد را نشان بدهد،
بحث در مورد محرک اقتصادی
در حال حاضر حدود 32 میلیون آمریکایی بابت مزایای بیکاری در حال حاضر 600 دلار در هفته از مزایای بیکاری گسترده استفاده می کنند اما مزایای بیکاری قرار است در تاریخ 31 ژوئیه منقضی شود.
نشست فدرال رزرو
فدرال رزرو احتمالاً پس از كاهش نرخ بهره به صفر و تعهد خرید نامحدود دارایی های مالی در جلسه 28 تا 29 ژوئیه مجددا به راهنمایی های خود مبنی بر اینکه نرخ ها نزدیک به صفر خواهند رسید تا اقتصاد به حالت عادی برگردد تأکید کند.
تولید ناخالص داخلی GDP ایالات متحده
تولید ناخالص داخلی اروپا
ارقام مربوط به روز پنجشنبه از آلمان و منطقه وسیع یورو در روز جمعه احتمالا میزان انقباض اقتصادی ناشی از تعطیلی در سه ماهه دوم را نشان دهد، انتظار می رود اقتصاد آلمان 9٪ و دیگر کشورهای اروپا 11.2٪ انقباض داشته باشند.
یورو پس از آنکه اتحادیه اروپا اختلافات را کنار گذاشت و صندوق بازیابی COVID-19 را به توافق رساند ، یورو در بالاتر از عدد 1.16 در برابر دلار قرار گرفت، برخی پیش بینی می کنند که این سیگنال همبستگی همراه با محرک پولی و بودجه می تواند ارز یورو را به 1.20 در برابر دلار سوق دهد.